Nieuwste toevoegingen

Een kleine preview van onder andere de nieuwe collectie babykleding en accessoires en absolute baby musthaves voor jou op een rijtje.

Volg jij Baby D al?

Instagram is als een soort portfolio. Niet alleen toevoegingen aan de collectie, maar ook veel van de artikelen die andere klanten hebben samengesteld komen hier voorbij. Mocht je twijfelen? Neem eens een kijkje wat andere klanten hebben gekocht?

***GIVE AWAY***

 Hallo lieve mensen!!!! 🌸

Aangezien de zomer ons dit jaar in de steek laat, richten we ons alvast op het koudere seizoen dat voor ons ligt.  Om deze reden hebben wij @_das_marinchen en @baby.d.handmade gedacht om een ​​magisch warm babydekentje (70*100cm) weg te geven.
Handgemaakt door de mij @baby.d.handmade, van super zacht teddyfleece en wafelkatoen. 
De winnaar kan kiezen tussen de 3 kleuren (licht oud roze, babyblauw en beige) laat ons jouw gewenste kleur en de gewenste naam weten om te personaliseren.
Om deel te nemen aan de wedstrijd hoef je alleen het volgende te doen:

 🌸 volgt onze twee profielen @_das_marinchen en @baby.d.handmade
 🌸 like het bericht❀️
 🌸 reageer met je favoriete emoji en tag een vriend die ook blij zou zijn met deze deken (geen dubbele tags)

Voor een extra kans kun je de post in je story plaatsen (vergeet niet te linken)

Heb je dit allemaal gedaan? Dan maak je kans om te winnen en ben jij binnenkort misschien de eigenaar van dit heerlijke babydekentje met de naam van jouw kleine hummeltje.
 ____________________________
De wedstrijd eindigt op 29 augustus 2021 om 21.00 uur.
Alle personen van 18 jaar en ouder die woonachtig zijn in Duitsland, Oostenrijk en Nederland komen in aanmerking voor deelname. De winnaar wordt gekozen door een willekeurige generator en persoonlijk door ons op de hoogte gebracht.
Instagram en Facebook zijn niet verbonden met deze wedstrijd.

Door deel te nemen, verklaar je dat je bereid bent om je gegevens vrij te geven voor verzending volgens de nieuwe AVG-normen.
.
.
.
#giveaway #winnen #verloten #baby #babyspullen #momtobe
***GIVE AWAY*** Hallo lieve mensen!!!! 🌸 Aangezien de zomer ons dit jaar in de steek laat, richten we ons alvast op het koudere seizoen dat voor ons ligt. Om deze reden hebben wij @_das_marinchen en @baby.d.handmade gedacht om een ​​magisch warm babydekentje (70*100cm) weg te geven. Handgemaakt door de mij @baby.d.handmade, van super zacht teddyfleece en wafelkatoen. De winnaar kan kiezen tussen de 3 kleuren (licht oud roze, babyblauw en beige) laat ons jouw gewenste kleur en de gewenste naam weten om te personaliseren. Om deel te nemen aan de wedstrijd hoef je alleen het volgende te doen: 🌸 volgt onze twee profielen @_das_marinchen en @baby.d.handmade 🌸 like het bericht❀️ 🌸 reageer met je favoriete emoji en tag een vriend die ook blij zou zijn met deze deken (geen dubbele tags) Voor een extra kans kun je de post in je story plaatsen (vergeet niet te linken) Heb je dit allemaal gedaan? Dan maak je kans om te winnen en ben jij binnenkort misschien de eigenaar van dit heerlijke babydekentje met de naam van jouw kleine hummeltje. ____________________________ De wedstrijd eindigt op 29 augustus 2021 om 21.00 uur. Alle personen van 18 jaar en ouder die woonachtig zijn in Duitsland, Oostenrijk en Nederland komen in aanmerking voor deelname. De winnaar wordt gekozen door een willekeurige generator en persoonlijk door ons op de hoogte gebracht. Instagram en Facebook zijn niet verbonden met deze wedstrijd. Door deel te nemen, verklaar je dat je bereid bent om je gegevens vrij te geven voor verzending volgens de nieuwe AVG-normen. . . . #giveaway #winnen #verloten #baby #babyspullen #momtobe