Verzenden

De vermelde prijzen op deze website zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen binnen Nederland
€ 5,95 voor bestellingen naar België of Duitsland
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via over het algemeen via DHL. Aflevering van het pakket is mogelijk op het huisadres, maar ook via een DHL Servicepoint indien gewenst.

Retourneren

Gepersonaliseerde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Denk hierbij aan dekentjes, babynestjes, boxkleden etc.

Voor overige producten, zoals bijvoorbeeld kleding, heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Baby D Baby Musthaves geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@baby-d.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.